Izolatii profesionale pentru casa ta!

Gletul meseriasului GM20 20 kg

In stoc  

Pret: 17.50 Lei /sac

Pretul include TVA.

0774.937.703
Comenzi si informatii

Transport Gratuit
in Bucuresti si ILFOV pt. comenzi de peste 800 lei.


Descriere produs

Descriere Gletul meseriasului GM20 20 kg

Gletul Meseriasului GM 20 de la Adeplast este un glet de finisaj pentru suprafete maturizate, fara umiditate, la interior, pe beton, beton usor, tencuieli de ciment, tencuieli de var ciment, placi de gips carton, pentru obtinerea suprafetelor fine prealabil zugravelii. Cu ajutorul acestui glet obtineti suprafete super netede, intrucat este permeabil la vapori de apa, are culoare stabila alba si prezinta rezistenta la raze ultraviolete.

Utilizare:
Pregatirea suprafetei:
Suprafata suportului trebuie sa fie rezistenta, curata, uscata, fara fisuri sau crapaturi, aderenta si compacta, lipsita de grasimi, pulberi, rezidiuri sfaramicioase, saruri sau alte materiale ce pot forma un strat separator. Suprafetele de tencuiala sau tinci trebuie sa fie maturizate minim 30 de zile. Suprafata nu trebuie sa aiba diferente de planeitate mai mari de 5 mm. Se recomanda umezirea stratului suport in caz de absorbtie ridicata sau pe perioada de vara, la temperaturi ridicate.

Mod de aplicare:
La 1 kg se amesteca omogen circa 0.5 - 0.6 litri de apa curata, respectiv 2.5 - 3 litri apa curata la 5 kg, 10 - 12 litri apa curata la 20 kg cu malaxor electric cu ax malaxor pentru adezivi si gleturi. Se lasa in repaus circa 10 minute dupa care se amesteca energic, scurt, inca odata. Gletul obtinut se aplica cu gletiera de otel inoxidabil in straturi subtiri pe suport. La aplicarea in mai multe straturi timpul de uscare intre straturi este de minim 6 ore. Suprafata realizata poate fi slefuita dupa 24 de ore. Timpul de asteptare este luat in calcul la 20 grade C si 65% umiditate relativa. Temperaturile reduse si umiditatea ridicata a aerului prelungesc aceasta perioada de uscare si intarire.

Detalii tehnice

Detalii tehnice Gletul meseriasului GM20 20 kg

Ambalaj: sac de 20 kg
Consum: cca. 0,5 – 1 kg / m2
Temperatura de aplicare: minim 5 C maxim 30 C
Clasa de reactie la foc: A1
Grosime maximă aplicare:: 5 mm

Review-uri

Alti clienti au fost interesati si de ..